CC Lantai Polisher

Katerangan pondok:

Cai mibanda counterweight, ku kituna bisa ngaluyukeun tekanan flexibly nurutkeun kaayaan gawé béda. Eta nyadiakeun solusi pikeun beton digosok.


Rincian produk

Tag produk

Seri Flames of floor polisher handapeun merek Ares.
The Flames séri CC of floor polisher handapeun brand Ares.
CC lanté polisher mangrupakeun parabot polishing profésional pikeun lanté beton, cocog pikeun lanté beton, Emery, terrazzo sarta pondasi séjén pikeun ngalakukeun sealing curing agén grinding taneuh jeung polishing, beberesih, renovasi sarta raray kristal. Mesinna ngagaduhan Sistem Polishing Baseuh.
Sangkan taneuh pikeun ngahontal éfék polishing eunteung bébas debu.
1. Dipoles jadi eunteung, taneuh beuki caang
2. kakuatan kuat, leuwih waktos nyimpen
3. téhnologi canggih, processing leuwih tepat
4. inovasi téhnologis, operasi leuwih stabil
5. bahan Rammed, dipercaya jeung leuwih awét
6. ukuran Compact, operasi leuwih fléksibel
7. Pangropéa, ngahemat waktos sareng usaha
8. Desain otoritatif, bentukna langkung geulis
9. Arsitéktur digosok Systems Beton
Polisher lantai CC nyandak mesin listrik merek anu terkenal sareng konverter frekuensi, sareng jaminan kualitas sareng pangaruh kerja kontinyu luar biasa.
Pigura mesin adopts ketebalan témbok tinggi baja kakuatan tinggi, laser motong molding tanpa las.
Cai mibanda counterweight, ku kituna bisa ngaluyukeun tekanan flexibly nurutkeun kaayaan gawé béda. Eta nyadiakeun solusi pikeun beton digosok.
Sistim kontrol terpadu, fungsi panel operasi basajan.
Dilengkepan lampu LED, cocog pikeun pangwangunan situs kakurangan wengi sareng siang.

CC proyék parameter
Sakabeh mesin Beurat 190KG
Dimensi (panjang, lebar, jangkungna) 970*600*800
Lumpat Motor 5.5HP
Voltaseu 220V/380V
Laju revolusi 01800 RPM
Konversi frékuénsi 5.5HP
pertandingan jumlahna
Cakram grinding/ Cakram grinding
1/1 Lebar ngagiling 67mm
Ares-CC-012

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami