Tentang Kami

Aeas lanté Systems

Ares lanté Systems nyaéta ngembangna gancang
perusahaan téknologi anu ngahasilkeun sareng ngembangkeun produk pangolahan permukaan.

Industri nyertakeun: coét lantai, vacuum cleaner industri, polisher lanté, mobil sweeping, asesoris jeung consumables sarta séjén 11 runtuyan ampir 100 produk. Dinten ayeuna, Ares Floor Systems mangrupikeun pamimpin pasar internasional pikeun sistem lantai dumasar kana coét lantai, kalayan sababaraha solusi téknis anu ditangtayungan patén kaluar dina pasaran. Ares Floor Systems boga leuwih 10 taun pangalaman digabungkeun dina industri beton sarta nyadiakeun layanan palanggan unparalleled. Urang devoted dina pamakéan AIOT, komputasi awan, data badag sarta téknologi lianna, nu mangrupakeun perusahaan tinggi-tech anyar dina aktipitas nalungtik, ngarancang jeung manufaktur mesin lanté sarta solusi pikeun sistem taneuh. Kami mangrupikeun pilihan pikeun para profesional beton!

Filosofi Bisnis urang

Kalayan tingkat palayanan anu luhur sareng solusi komprehensif anu pangsaéna sareng paling inovatif, kami nyayogikeun para nasabah di sakumna dunya kalayan pendekatan anu sederhana, ramah lingkungan sareng nguntungkeun pikeun ngalaksanakeun operasi sadinten-dinten.

Jiansong2

Carita Ares Floor Systems

Ares Floor Systems mangrupakeun kuat, skala ngarah sistem taneuh ngolah alat panalungtikan sarta pamekaran, perusahaan manufaktur. Ares Floor Systems parantos dilélér gelar kehormatan Shanghai High-tech Enterprise sareng Jiangsu Provincial Science and Technology Enterprise. Dina waktos anu sami, sajumlah téknologi parantos nampi patén-patén penemuan, modél utilitas, desain, panyalindungan pulisi parangkat lunak, perusahaan sareng rupa-rupa produk ngalangkungan CE, SGS, ISO sareng sertifikasi internasional sareng domestik anu sanés. Kami geus ngadegkeun sistem layanan sampurna kalawan ampir 23.000 mitra di Cina. Toko jasa nyirian parantos nutupan langkung ti 100 kota di sakumna nagara. Dina waktu nu sarua, produk urang diékspor ka 138 nagara jeung wewengkon di Éropa, Amérika Kalér, Asia Tenggara, Wétan Tengah jeung saterusna.

1. Anjog, supplier-layanan pinuh
Tim inti Sistem Lantai Ares mangrupikeun bakat luhur anu gaduh pangalaman damel langkung ti sapuluh taun dina sistem perawatan taneuh sareng aplikasi. Simkuring gaduh pangalaman euyeub dina panalungtikan sarta pamekaran, produksi, kontrol kualitas, manajemén ranté suplai, manajemén produk jeung layanan palanggan of coét lantai, vacuum cleaner industri, sarta mobil sweeping.

2. ngembangkeun produk customer-disetir
Ares Floor Systems parantos mingpin pangwangunan dina industri penggilingan lantai langkung ti 10 taun ku cara janten pasangan anu aktip sareng responsif pikeun kontraktor di sakumna dunya. Strategina nyaéta pikeun aktip ngarebut kabutuhan pangguna, kontraktor, perusahaan leasing, arsiték sareng anu sanésna anu narékahan pikeun janten pangembang pangembang - sareng ngarobih tantangan sapopoéna janten kasempetan énggal.

3. Kaahlian koordinasi kuat
Kakuatan Ares Floor Systems aya dina sinergi anu jelas antara mesin, asesoris, alat sareng pangaweruh anu kami nyayogikeun. Masing-masing coét lantai, pembersih vakum industri, sareng mobil sareng metode nyapu mangrupikeun anu pangsaéna di industri. Babarengan aranjeunna ngadamel solusi anu nyiptakeun kauntungan bisnis maksimal sareng hasil anu optimal.

4. pangalaman customer alus teuing
Ares Floor Systems gaduh perwakilan anu mumpuni sareng berpengalaman anu gaduh pangaweruh anu ageung ngeunaan alat sareng aplikasi kami. Surélék:order@aresfloorsystems.com

  • Aeas factory
  • Aeas factory2
  • Aeas factory5
  • Aeas factory6
  • Aeas factory7
  • Aeas factory8
  • Aeas factory9
  • Aeas factory10
  • Aeas factory02
  • Aeas factory12
  • Aeas factory11
  • Aeas factory13
  • Aeas factory14