X3-A Industrial Debu kolektor

Katerangan pondok:

Geter lebu vakum unik, deui niupan sistem operasi beberesih lebu, Ngabersihan unsur filter rutin pikeun nyegah sumbatan tina alat element.ecessary filter dina grinding taneuh jeung konstruksi polishing.


Rincian produk

Tag produk

Seri Guntur kolektor lebu industri dina merek Ares.
Seri Guntur X3-A kolektor lebu industri dina brand Ares.
X3-A vacuum cleaner industri mangrupakeun parabot diperlukeun dina grinding taneuh jeung konstruksi polishing.
Geter lebu vakum unik, sistem operasi beberesih deui niupan lebu, Ngabersihan unsur saringan sacara teratur pikeun nyegah sumbatan unsur saringan.
Kantong lebu anu narik diri henteu ngan ukur cocog pikeun ngaleungitkeun lebu tapi ogé saderhana dina operasi.
Sistim kontrol terpadu, fungsi panel operasi basajan.
Jangkungna kempelan lebu ieu tiasa disaluyukeun dina konstruksi sareng tautan penanganan.
Salian sambungan alat grinding, éta ogé bisa disambungkeun ka alat cecekelan pikeun ngumpulkeun lebu.

1. Hiji awak tong, kuat tur leuwih awét
2. fungsi ngangkat, angkutan leuwih merenah
3. téhnologi canggih, processing leuwih tepat
4. inovasi téhnologis, operasi leuwih stabil
5. Vakum deui niupan, filter unsur cleaner
6. Élmu jeung téhnologi unsur filter, filter leuwih tuntas
7. kantong lebu timer narik ngajadikeun beberesih lebu leuwih merenah
8. bahan Rammed, dipercaya jeung leuwih awét
9. Desain otoritatif, bentukna langkung geulis
10.Fléksibel kombinasi, fungsi lega
X3-A kolektor lebu industri nyokot mesin listrik brand well-dipikawanoh, sarta jaminan kualitas sarta pangaruh gawé kontinyu téh luar biasa.
Penampilan sakabeh industri parabot ngumpulkeun lebu dirancang ku otoritas, bentukna geulis tur novel sarta berehan.
Laras ngumpulkeun lebu ieu thickened, digulung buleud tur kabentuk dina hiji awak, nu teguh jeung awét.
Unsur filter ieu narilep struktur, jadi wewengkon filter badag, teu ngan éféktif bisa nyaring 99,6% grinding lebu mangka éféktif bisa ngumpulkeun résidu grinding, tapi ogé unsur filter ngabogaan polusi kuat mawa kapasitas jeung hirup layanan panjang.

X3-A proyék parameter
Sakabeh mesin Beurat 150KG
 Ukuran  
Lumpat Motor 3 * 1.1KW
Voltaseu 110V/220V
aliran hawa teoritis 430M3/h
nyeuseup 205Mbar
Fwewengkon iltering 47000CM2
pertandingan Ékstraksi lebu motor
Tutuwuhan ngumpulkeun lebu Kantong lebu tarik sorangan
Ares-v3-x1

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami