Warta

  • Ares floor systems launches C6 – the Storm series of Floor scrubbers

    Sistem lantai Ares ngaluncurkeun C6 - séri Storm of scrubbers Floor

    C5 Lantai scrubbers lumaku pikeun résin epoxy, cet, terrazzo, silikon carbide, ubin keramik, marmer jeung beberesih lanté datar lianna, cuci jeung drying geus réngsé dina hiji waktu. novel jeung berehan. Mesinna...
    Maca deui
  • F1-R — light, clever in design and easy to operate

    F1-R - lampu, pinter dina rarancang jeung gampang pikeun beroperasi

    Dina Januari 2021, hiji garis coét lantai anu énggal diluncurkeun kalayan fokus kana keramahan pangguna sareng ergonomi. The Start & Grind garis ayeuna keur complemented ku coét anyar - F1-R - bringing kadali jauh, konstruksi grinding otomatis leuwih gampang. F1-R floor coét nyaéta spe ...
    Maca deui
  • New sales office in Jing ‘an District, Shanghai

    Kantor penjualan anyar di Kacamatan Jing 'an, Shanghai

    Sistem lantai Ares langkung ngalegaan ayana lokal urang sareng tiasa kalayan senang ngumumkeun yén dina April 2021 kantor énggal bakal sayogi di Distrik Jing 'an, Shanghai. Di dieu urang bakal nawiskeun jualan alat grinding sarta nyadiakeun layanan pikeun coét lantai, vacuum cleaner industri, floor pol ...
    Maca deui