TENTANG KAMI

ngudag kualitas pangalusna

Ares Floor Systems mangrupakeun mérek high-end milik Shanghai Jiansong sareng mangrupikeun perusahaan téknologi ngembang pesat anu ngahasilkeun sareng ngembangkeun produk pangolahan permukaan. Industri nyertakeun: coét lantai, vacuum cleaner industri, polisher lanté, mobil sweeping, asesoris jeung consumables sarta séjén 11 runtuyan ampir 100 produk.

  • index-Jiansong3

PRODUK

Shanghai Jiansong mangrupikeun perusahaan anu kuat sareng ngarah dina widang sistem taneuh.