Penggosok Lantai

  • C1 Floor Polisher

    C1 Lantai Polisher

    C1 lanté polisher mangrupakeun parabot polishing profésional pikeun lanté beton, cocog pikeun lanté beton, Emery, terrazzo sarta pondasi séjén pikeun ngalakukeun sealing agén curing grinding taneuh jeung polishing, beberesih, renovasi sarta raray kristal. Mesinna ngagaduhan Sistem Polishing Baseuh.

  • C2 Floor Polisher

    C2 Lantai Polisher

    Pigura mesin adopts ketebalan témbok tinggi baja kakuatan tinggi, laser motong molding tanpa las.

  • CC Floor Polisher

    CC Lantai Polisher

    Cai mibanda counterweight, ku kituna bisa ngaluyukeun tekanan flexibly nurutkeun kaayaan gawé béda. Eta nyadiakeun solusi pikeun beton digosok.