Taros Kami

Sistim lanté Ares

Alamat

Kamar 505, No.. 108, Jalan Yuyuan, Kacamatan Jing'an, Shanghai

Telepon

0086-21-62263990

jam

Senén-Jumaah: 9am ka 6pm

Saptu, Minggu: Tutup

Rék gawé bareng jeung urang?

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami