C5 lanté scrubbers

Katerangan pondok:

C5 Lantai scrubbers lumaku pikeun résin epoxy, cet, terrazzo, silikon carbide, ubin keramik, marmer jeung beberesih lanté datar séjén, cuci jeung drying geus réngsé dina hiji waktu.


Rincian produk

Tag produk

Seri Storm of Scrubbers Lantai handapeun merek Ares.
The Storm runtuyan C5 lanté cuci kandaraan handapeun brand Ares.
C5 Lantai scrubbers lumaku pikeun résin epoxy, cet, terrazzo, silikon carbide, ubin keramik, marmer jeung beberesih lanté datar séjén, cuci jeung drying geus réngsé dina hiji waktu.
Motor merek anu terang, konsumsi énergi anu rendah sareng pangaruh kerja anu luar biasa.
Sikat disc speed konstan sarta wiper tipe arc, kokotor beresih jeung nyerep cai leuwih tuntas, efisiensi beberesih tinggi.
Mesinna kuat sareng awét kalayan kamampuan nanjak anu kuat.
1. motor bebas, hirup leuwih langgeng
2. Sikat disc seragam, decontamination cleaner
3. tipe Arc wiper, nyerep cai leuwih tuntas
4. Ukuran leutik, péngkolan leuwih fléksibel
5. Operasi nyetir, rileks sarta leuwih efisien
6. Kesederhanaan operasi, jeung pangropéa leuwih merenah
7. téhnologi canggih, processing leuwih tepat
8. inovasi téhnologis, operasi leuwih stabil
9. bahan Rammed, dipercaya jeung leuwih awét
10. Desain otoritatif, bentukna langkung geulis sareng langkung Ergonomis
11. Ningkatkeun kapasitas jeung ningkatkeun ergonomics operator
Penampilan scrubbers lantai C5 dirancang ku otoritas, bentukna geulis, novel sareng berehan.
Mesinna kompak dina ukuran, fléksibel dina péngkolan, gampang dioperasikeun sareng gampang dijaga sareng tahan lama.
Model ageung tiasa didorong, santai sareng langkung efisien.

C5 proyék parameter
Sakabeh mesin Beurat 105KG
 Ukuran 1300 * 560 * 1093 mm
Lumpat Motor 2*100Ah
lumpat jam 2.5~3h
Laju beberesih 2200M2/h
lebar beberesih 500mm
Squeegee Width 763mm
kakuatan motor sikat 746KW
kakuatan motor nyeuseup 373KW
Ngajalankeun Motor  
pertandingan Kapasitas solusi 43L
Kapasitas bak runtah 57L
Ares-C5-001-2

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami