F1-R - lampu, pinter dina rarancang jeung gampang pikeun beroperasi

Dina Januari 2021, hiji garis coét lantai anu énggal diluncurkeun kalayan fokus kana keramahan pangguna sareng ergonomi. The Start & Grind garis ayeuna keur complemented ku coét anyar - F1-R - bringing kadali jauh, konstruksi grinding otomatis leuwih gampang.

F1-R floor coét nyaéta alat grinding taneuh husus pikeun pangwangunan wewengkon leutik. Alat-alatna hampang, pinter dina rarancang sareng gampang dioperasikeun. mesin bisa disassembled gancang, ku kituna leuwih merenah pikeun nanganan jeung angkutan. Motor sareng sasis tiasa gampang dipisahkeun, sareng sasis tiasa dilipat pikeun gampang diurus sareng transportasi.

Keunggulan Kompetitif:
1. Profésional grinding disc, operasi leuwih lemes.
2. kakuatan kuat, leuwih waktos nyimpen.
3. téhnologi canggih, processing leuwih tepat.
4. kadali jauh, leuwih efisien.
5. interaksi manusa-mesin, operasi leuwih basajan.
6. Visual calakan, manajemén gampang.
7. kempelan lebu, ramah lingkungan sarta kaséhatan hadé.
8. inovasi téhnologis, operasi leuwih stabil.
9. bahan Rammed, dipercaya jeung leuwih awét.
10. Desain otoritatif, bentukna langkung geulis.


waktos pos: Jul-15-2021