Sistem lantai Ares ngaluncurkeun C6 - séri Storm of scrubbers Floor

C5 Lantai scrubbers lumaku pikeun résin epoxy, cet, terrazzo, silikon carbide, ubin keramik, marmer jeung beberesih lanté datar séjén, cuci jeung drying geus réngsé dina hiji waktu.
Penampilan scrubbers lantai C5 dirancang ku otoritas, bentukna geulis, novel sareng berehan. Mesinna kompak dina ukuran, fléksibel dina péngkolan, gampang dioperasikeun sareng gampang dijaga sareng tahan lama.

Keunggulan Kompetitif:
1. motor bebas, hirup leuwih langgeng.
2. Sikat disc seragam, decontamination cleaner.
3. tipe Arc wiper, nyerep cai leuwih tuntas.
4. Ukuran leutik, péngkolan leuwih fléksibel.
5. Operasi nyetir, rileks sarta leuwih efisien.
6. Kesederhanaan operasi, jeung pangropéa leuwih merenah.
7. téhnologi canggih, processing leuwih tepat.
8. inovasi téhnologis, operasi leuwih stabil.
9. bahan Rammed, dipercaya jeung leuwih awét.
10. Desain otoritatif, bentukna langkung geulis sareng langkung Ergonomis.
11. Ningkatkeun kapasitas jeung ningkatkeun ergonomics operator.


waktos pos: Jul-15-2021