F1 Coét

Katerangan pondok:

F1 floor coét nyaéta alat grinding taneuh husus pikeun pangwangunan wewengkon leutik. Alatna hampang sareng nganggo coét lantai permukaan portabel, pinter dina desain sareng gampang dioperasikeun. mesin bisa disassembled gancang, ku kituna leuwih merenah pikeun nanganan jeung angkutan.


Rincian produk

Tag produk

The Flames runtuyan grinders lanté handapeun brand Ares.
The Flames runtuyan F1 grinders lanté handapeun brand Ares.
F1 floor coét nyaéta alat grinding taneuh husus pikeun pangwangunan wewengkon leutik. Alatna hampang sareng nganggo coét lantai permukaan portabel, pinter dina desain sareng gampang dioperasikeun. mesin bisa disassembled gancang, ku kituna leuwih merenah pikeun nanganan jeung angkutan.
Hal ieu dilengkepan pelat abrasive profésional grinding design cross, wewengkon plat abrasive badag, éta bisa pinuh grind taneuh, nyegah fenomena leakage na kirang grinding ambéh maranéhanana ngaronjatkeun kualitas konstruksi taneuh.
Pigura mesin adopts ketebalan témbok tinggi jeung baja kakuatan tinggi, motong laser ngabentuk tanpa las.
Kakuatan tinggi kotak gear alumunium sadaya-dina-hiji dilengkepan gears precision sareng bantalan merek anu terkenal, ku kituna aktipitas raket, anu henteu ngan ukur gaduh pangaruh dissipation panas anu saé tapi ogé mindahkeun énergi kinétik kalayan efisiensi anu luhur.
1. Profésional grinding disc, Floating grinding Cover, operasi leuwih lemes.
2. kakuatan kuat, leuwih waktos nyimpen.
3. téhnologi canggih, processing leuwih tepat.
4. kempelan lebu, panyalindungan lingkungan jeung kaséhatan hadé.
5. inovasi téhnologis, operasi leuwih stabil.
6. bahan Rammed, dipercaya jeung leuwih awét.
7. Desain otoritatif, bentukna langkung geulis.
8. Leutik, lincah coét lantai.

F1 lanté coét migunakeun well-dipikawanoh mesin listrik, inverter, jaminan kualitas sarta pangaruh kerja kontinyu nyaeta luar biasa; Ieu sistem grinding alus keur lantai.

Mesin ieu dilengkepan desain ngangkat, gampang tur merenah loading na unloading prosés sangkan bisa Gancang ngarobah parabot.

Dua gears pikeun nyaluyukeun counterweight, nurutkeun kaayaan kerja béda tekanan adjustment fléksibel; Éta nyayogikeun solusi lantai anu saé.

pedal disumputkeun, sarta eta bisa disumputkeun dina mesin. Teu mangaruhan penampilan sakabéh.

Sistem kontrol terpadu, fungsi panel operasi anu singket tur jelas.

F1 proyék parameter
Sakabeh mesin Beurat 385KG
Diménsi (panjang, lebar, jangkungna) 1200*700*1050
Lumpat Motor kaluaran 20HP
Voltaseu 220V/380V
Laju revolusi 01800 RPM
Frékuénsi 20 HP
Sarana Liang beberesih lebu 2 AbdiNCH*1
jumlahna
Cakram grinding/ Cakram grinding
4/12 Glebar rinding 700 mm
kaayaan gawé lumaku Lantai beton Lumaku bahan PCD, inten, grinding beton, grinding keramikRésin ngagiling
Lantai teraso
lanté epoxy
Lantai batu
001-Ares F1
0002-Ares F1
003-Ares F1

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami